Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Smukfest med ændringer

Webredaktør, udgivet d. 7. august, 2019

Uge 32 er pr. tradition en af de mest travle uger i Skanderborg Håndbold. Tusindvis af frivillige timer bruges på vores boder under SMUKFEST som er en altafgørende del af klubbens talentarbejde.

I år er der sket markante ændringer i klubbens setup. Restaurant MÅLTID på sølundsindgangen i skoven er desværre lukket. Bøgescenerne bliver som bekendt flyttet bagud efter årets fest og det betyder at området ved MÅLTID skal bruges til andre formål.

Istedet har vi fået endnu en bod på Kærligheden så ungdomsafdelingen har en bod på begge sider af Horsensvej. Begge disse boder åbnede i søndags i forbindelse med camping åbnede og der meldes om travlhed og godt salg i begge boder indtil videre.

Idag er også KLUBHUSET på Vrold Tværvej åbnet officielt. Efter 18 fantastiske år er det slut med familien Voss som ansvarlige i klubhuset, som idag fungere som sponsor camping. Der skal lyde et stort tak til alle fra Voss dynastiet for mange års flot indsats, og heldigvis kan vi stadig trække på ekspertisen ved opstilling m.v.

Formand Jens Christensen har samlet et hold af hjælpere og kører KLUBHUSET videre med mange af de samme dejlige hjælpere som tidligere. Et vaskeægte generationsskifte kan man næppe kalde det, da Jens Christensen kun er 1 år yngre end Carl Voss.

Så når du kommer i skoven de kommende dage kan du desværre ikke længere holde et pit-stop i MÅLTID bag bøgescenen. Den vil helt sikkert blive savnet som et stort socialt aktiv for hele klubben, men vi er glade for at vi har fået erstattet boden med den nye bod på Kærligheden. Festivalaktiviteterne er grundstenen i vores fantastiske talentfabrik og der skal herfra lyde en stor tak til alle ledere, ansvarlige, formænd og ikke mindst alle hjælperne der slider og slæber hele ugen.

Lukket 2019
Website Security Test