Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg med hård første ligakamp

Webredaktør, udgivet d. 31. august, 2019

HTH-Ligaen 1. runde, Referat Skanderborg Håndbold – Viborg HK 13-26 (5-10)

Det var på forhånd Viborg, der indtog den klare favoritrolle i fredagens opgør, og Skanderborgs ligadamer startede sæsonen ud i modvind. Med blot 5 mål i første halvleg skulle der ledes langt efter de angrebsmæssige løsninger. Takket være et godt arbejdende forsvar, der i store perioder holdt taktikken til punkt og prikke, og ikke mindst en storspillende Monika Kongsgaard i målet, havde Viborg kun formået at score 10 mål.

Ved 2. halvlegs start kom der bedre gang i målscoreren for begge hold. Efter blot 6 minutter havde Skanderborg næsten doblet deres antal af mål, men herfra tog en gammel kending over for Viborg. Sidste års Skanderborg-målvogter og nuværende Viborg-spiller Anna Kristensen fik ”rullet gardinerne ned”, og havde et helt kvarter i 2. halvleg, hvor hun kun lukkede 1 mål ind. Selvom det var dejligt igen at hilse på hende, var hun desværre med til at gøre det onde ved os. At stå med en redningsprocent på 58% må siges at være en toppræstation, som vi kan ærgre os over, men samtidigt må have respekt for.

Alt i alt var der mange elementer, vi kan være godt tilfredse med. Vores defensiv stod godt mod et stærkt Viborg-hold, og vi spiller os faktisk til mange fine chancer. Når det så er sagt, så skal vi selvfølgelig have arbejdshandskerne på, inden vi på tirsdag tager til Randers i jagten på en sejr.

Skanderborg Håndbold: Anna Berger Wierzba 4, Sofia Deen 2, Mathilde Pedersen 1, Stine Kristensen 1, Christina Haahr 1, Stine Baun Eriksen 1, Sofie Alnor 1, Stine Holm 1, Sidsel Mejlvang 1.

Næste hjemmekamp er søndag d. 8. september kl. 15:00 mod Ajax København.

– Træner, Peter Jagd

Website Security Test