Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over IFK Skövde HK

Webredaktør, udgivet d. 17. august, 2019

IFK Skövde HK – Skanderborg Håndbold 26-30 (11-15)

Der er i dag præcis en uge til sæsonen officielt starter for Skanderborgs herrer, når Nordsjælland Håndbold står på den anden banehalvdel på egen bane i 1/8-finalen i Santander Cup. De sidste forberedelser er i gang og dette indbefatter en 3 dages tur til Halden i Norge hvor der er 2 testkampe på programmet.

Dagens opgør stod mod IFK Skövde HK fra Sverige. Holdet blev nummer 3 i sidste sæson i grundspillet og på holdet er blandt andet vores tidligere playmaker Mathias Helt.

Mathias fortalte inden opgøret at holdet syntes lidt stærkere end sidste sæson og forventningerne er store til den kommende sæson. Holdet har været i Danmark i opstarten og spillet 3 kampe mod danske hold, men nu er holdet ved at gøre det hele skarpere inden sæsonstart.

Cheftræner Nick Rasmussen havde følgende at sige efter dagens opgør:

Vi er rigtigt gode defensivt i de første 30 minutter mens det hele blev lidt mere af svingende karakter efter pausen. Vi vinder en forholdsvis sikker sejr og er rimeligt koldblodige igennem hele kampen. Vi ligger og fører med 2-5 mål konstant men vi brænder lidt rigeligt af store chancer for at vi for alvor kunne trække fra.

Alle mand kom på banen undtagen Salah Boutaf, som kommer til at vogte målet i morgen mod hjemmeholdet Halden. Mike Haack og Lars Skaarup var rigtigt gode i begge ender af banen og klart dagens bedste. Skövde var en rigtig fin modstander med fin kvalitet syntes jeg, så det var alt i alt en tilfredsstillende testkamp for os, uden at vi dog på nogen måder ramte topniveau på noget tidspunkt.

Jeg syntes vi har haft en dejlig tur herop indtil videre. Det er noget andet når vi bor tæt og er sammen døgnets 24 timer. Vi har en fantastisk trup der falder godt i spænd og det er en fornøjelse at være sammen med hele gruppen. Der er bare ingen ævlen eller bævlen på det her hold og jeg må bare sige at det er en fornøjelse med sådan en gruppe socialt. I aften står på hygge og afslapning og mon ikke der kommer et kortspil eller 2 frem.

Sidste testkamp i Norge spilles søndag kl. 11.00 mod værterne fra Halden, med Bertram Obling på mål såmænd.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mike Haack 6, Morten Balling 5, Lars Skaarup 4, Cornelius Kragh 4, Jonas Samuelsson 2, Mathias Bitsch 2, Kristian Bonefeld 2, Nikolaj A. Nielsen 2, Morten Kirk Olesen 1, Marcus Mørk 1.

Målscorer IFK Skövde HK:

Richard Hanisch 6, Mattias Helt Jepsen 4, Kristian Jakobsen Stranden 4, Rasmus Wremer 3, Christopher Hedberg 3, Albin Rosén 2, Rex Blom 1, Kristian Svensson 1, Dan Beck Hansen 1, Jack Thurin 1.

Website Security Test