Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i næstsidste test

Webredaktør, udgivet d. 18. august, 2019

Halden Topphåndball – Skanderborg Håndbold 30-31 (11-17)

Næstsidste testkamp før 1/8 finalen i Nordsjælland på lørdag stod i dag mod værterne fra Halden Topphåndball. Det var 18 timer efter gårsdagens opgør mod Skövde, men det kunne ikke ses de første 30 minutter. Starten var dog lidt træg set med grønne briller men efterhånden som halvlegen skred frem var det Skanderborg i fuld kontrol. 17-11 stod der ved pausen og det var cheftræner Nick Rasmussen fint tilfreds med.

De første 15 minutter af 2. halvleg var han til gengæld ikke glad for.

Vi faldt helt unødvendigt voldsomt i niveau og lavede et hav af ukoncentrerede tekniske fejl og fra at føre med 6 ved pausen var vi pludseligt bagud med 3-4 mål. Vi fik samlet os sammen igen og Mathias Bitsch kunne med sit 6. mål i kampen også sikre os sejren med få sekunder tilbage af kampen.

Vi spillede kun uden Marcus Mørk og Kristoffer Laursen, der begge sad over i dagens opgør, og vi spiller egentligt udmærket i 45 minutter. Det første kvarter efter pausen var til gengæld lagt under det niveau vi gerne vil præstere på og det er måske også et tegn på at vi nu er ved at være mættet af testkampe og spillerne snart gerne vil i gang med sæsonen for alvor.

Bertram Obling stod en rigtig flot kamp for hans nye klub og det var dejligt at hilse på vores gode ven igen og jeg tror det var gengældt.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med turen til Norge og nu har vi kun den sidste test mod Aalborg Håndbold på tirsdag og så 2 træninger før vi åbner mod Nordsjælland på lørdag.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 7, Kristian Bonefeld 5, Cornelius Kragh 4, Jonas Samuelsson 3, Morten Kirk Olesen 3, Jeppe Kjærulff 2, Morten Balling2, Mads Kalstrup 2, Lars Skaarup 1, Nikolaj A. Nielsen 1, Mike Haack 1.

Website Security Test