Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Nordsjælland

Webredaktør, udgivet d. 23. august, 2019

Træning og testkampe er slut. Lørdag kl. 16.00 gælder det langt om længe igen kampe med ægte “betydning” og ikke flere floskler om test, tunge ben og manglende forsvarstræning.

Det gælder 1/8 finale i Santander Cup og modstanderen er Nordsjælland Håndbold. Vinderen af opgøret i Helsinge får en afgørende kvartfinale til december om en plads til Final4 i Boxen næste år, og efter vores oplevelse i Boxen i Marts er det åbenlyst en meget attraktiv oplevelse at indløse billet til.

Men én kamp af gangen – imorgen venter en lang bustur og en håndboldkamp mod liga-kollegerne fra Nordsjælland Håndbold. Sidste sæsons nummer 9 i grundspillet, som har skiftet ud på en del pladser, så hvor de 2 hold står i forhold til hinanden bliver det helt store spørgsmål.

Cheftræneren fortæller her lidt om opstart og morgendagens opgør. Hør med her….

Website Security Test