Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny slagsang på vej

Webredaktør, udgivet d. 31. august, 2019

År 2019 bliver året hvor en ny Skanderborg Håndbold slagsang ser lyset. Der har været flere spæde forsøg tidligere i klubbens 37. årige historie men ikke nogen sang der sådan for alvor har bidt sig fast, og det skal være slut nu.

Det er den lokale topproducer Søren Zahle der står bag den nye Skanderborg Håndbold sang. Ud over at være guitarrist i Peter Sommers backing band “TIGGERNE” står Søren Zahle også bag byens eneste musikstudie “Studio Communale” på Vestergade. Studiet blev grundlagt af netop Peter Sommer tilbage i 2011 men da Peter Sommer flyttede til København overtog Søren Zahle studiet og har siden indspillet og produceret musik og albums med talrige bands. Mange upcomming kunstere har været forbi men også mere kendte navne som Lars Lilholt, Jacob Dinesen og Nephew har indspillet flere gange i det lokale studie.

Det er Søren Zahle selv der synger den nye slagsang men der bliver gjort brug af alle de musikalske kompetencer som ligaspillere og andre med tilknytning til klubben besidder, og det gælder både på vokal og instrumenter.

Den nye klubsang forventes at blive færdigindspillet i september måned, så i kan godt glæde jer til at se og høre det færdige resultat.

Fredag blev der bl.a. optaget nye kor og klappe sekvenser og her var de skarpeste herre stemmer indkaldt. Se en lille teaser her…..

Website Security Test