Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Morten Balling forlænger

Webredaktør, udgivet d. 29. august, 2019

En af de helt store profiler for herreligaholdet Morten Balling har forlænget hans kontrakt med yderligere 3 sæsoner, så han nu har papir frem til sommeren 2023.

Morten Balling kom til Skanderborg Håndbold fra Skjern Håndbold for 2 sæsoner siden og har fra dag 1 været en stor profil for de grønne.

Sportschef Torben Væver:

Det er en yderst vigtig brik vi nu har på plads hele 4 sæsoner fremadrettet. Morten er et af de helt store omdrejningspunkter på vores hold og han har en meget stor andel i at vi i sidste sæson lykkedes med både slutspil og Santander Cup Final4 deltagelse. Han er en naturlig leder både på og udenfor banen og jeg er meget glad for at han er faldet så godt til i Skanderborg at han har sagt ja til en lang aftale her i klubben. Han er en spiller som vi bygger rigtigt meget op omkring så han bliver et meget vigtigt omdrejningspunkt for Skanderborg Håndbold fremadrettet.

Morten Balling:

Jeg er glad for at vi er kommet på plads med fremtiden efter vi har haft nogle rigtigt gode samtaler. Jeg syntes jeg i Skanderborg Håndbold har fået hele pakken, som passer bedst for mig. Familien er faldet fantastisk til i byen og vi har købt et dejligt hus tæt på Fælleden som vi er rigtigt glade for. Ved siden af håndbolden har jeg fået et job som sælger hos Skan-Data som jeg er rigtigt glad for og kombinationen af job og håndbold har jeg fundet ud af passer mig bedst.

På håndboldbanen har jeg også fået den rolle tilbage som jeg ønsker mig, og resultaterne er jo gået rigtigt fint det seneste år. Vi har en fantastisk trup både på og ikke mindst udenfor banen og jeg håber at vi kan beholde stammen i årene fremover. Nu har jeg ihvertfald vist vejen for mine holdkammerater, så må vi se om flere følger efter i løbet af sæsonen.

Jeg har prøvet flere forskellige roller i min karriere og den rolle som jeg har fået i Skanderborg under Nick, Kenneth og Aksel er præcis den rolle jeg befinder mig bedst i. Jeg kan godt lide at være i et miljø hvor der samtidigt udvikles unge spillere og det gør der om nogen steder her. Der kommer rigtigt mange spændende spillere op omkring ligatruppen de kommende år og det syntes jeg er fedt at være en del af. Jeg har haft mange andre muligheder end at fortsætte i Skanderborg, men jeg er ikke i tvivl om at det er her jeg gerne vil være de kommende 4 år. Jeg føler jeg har mange år tilbage som håndboldspiller endnu og når klubben også ønskede en lang aftale, så var der egentligt ikke så meget at betænke sig på. Hele den lille familie Balling var enige om at vi gerne vil blive i Skanderborg og sådan bliver det heldigvis.

Website Security Test