Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Marginalerne blev afgørende

Webredaktør, udgivet d. 22. august, 2019

Referat Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro (Santander Cup 1/8 finale), 26-27 (9-9)

Ja, det er lidt en slidt floskel: Men de berømte marginaler blev udslagsgivende i onsdagens 1/8 finale i Santander Cup’en mellem Skanderborg Håndbold og TTH Holstebro, hvor udeholdet efter forlænget spilletid kunne trække det længste strå.

Vi fik ikke den start på kampen, vi gerne ville. Om end vi havde forberedt os godt på kampen, skulle vi alligevel bruge et kvarter på rigtigt at åbne deres forsvar op, og først dér lave vores tredje mål. Bagud både 2-5 og 4-7 fik vi alligevel fundet rytmen angrebsmæssigt og kunne gå til pause 9-9, primært på et godt arbejdende forsvar.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage. Skiftende momentum, føringer og udvisninger. Alt sammen sluttede med en udligning i allersidste sekund af Sofia Deen, der fik hele hallen op at stå. Men selvom Deens mål alene var et højdepunkt, var der andre elementer, der er vigtige at tage med. Et angrebsspil med rigtige gode situationer af unge Anna Wierzba, en kontrafase til Stine Holm der hentede nogle nemme mål, og et midterforsvar med Sidsel Mejlvang og Celine Holst der gav noget god stabilitet. Desværre var der en del afslutninger, der blev stolpe ind imod os, samt alt for mange opsamlinger, vi ikke fik fat i. Deraf blev de berømte marginaler afgørende for, at kampen gik i forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid gik den desværre ikke længere. Selvom de 2 x 5 min. var absolut lige så tætte som de første 60, kunne TTH tage en samlet sejr på 26-27.

Og selvom det i momentet var skuffende, og vi gerne ville have stået i den kvartfinale, var der alligevel mange gode ting at tage med. Vi tror stadig på, at mange af os kan løfte os 10-15% mere til næste gang.

Vi takker rigtig mange gange for den store opbakning i Morten Børup Hallen i en super fed kulisse! Vi er kede af, vi ikke kunne give de mange tilskuere en kvartfinale med hjem, men vi er sikre på, at vi under den opbakning nok skal finde en masse hjemmesejre.

Hele holdet og trænerteamet håber på ligeså stor opbakning til første ligakamp fredag d. 30. august kl. 19:30 hjemme i Morten Børup Hallen mod altid stærke Viborg HK.

Skanderborg Håndbold: Anna B. Wierzba 5, Sofia Deen 5, Celine Holst 3, Stine Holm 3, Stine Kristensen 2, Sarah Stougaard 2, Christina Haahr 2, Stine Baun 2, Sofie Alnor 1, Sidsel Mejlvang 1

v/træner Peter Jagd

Website Security Test