Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goal Show Morten Kirk

Webredaktør, udgivet d. 8. august, 2019

Som rosinen i pølseenden slutter vi årets Goal Shows af med kaptajnen Morten Kirk Olesen.

I 8 sæsoner har han kæmpet i og for den grønne trøje og han er truppens absolutte omdrejningspunkt. Han er anfører og er nu den spiller i klubbens historie med 3. flest divisionskampe, kun overgået af Jesper Koch og Jesper Holm.

I den forgangende sæson er Morten Kirk Olesen også sprunget ud som selvstændig fysioterapeut i Århus under navnet PROFYSIONEL. Vi siger bare godt gået både på og udenfor banen Morten O – og vi glæder os rigtigt meget over også at have vores elskede kaptajn til rådighed i den kommende sæson 2019/2020.

Gense nogle af Mortens altid energiske mål her…..

Website Security Test