Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goal Show Morten Balling

Webredaktør, udgivet d. 4. august, 2019

Siden han kom til Skanderborg fra Skjern Håndbold for 2 sæsoner siden, har Morten Balling været en af hovedarkitekterne på Skanderborg holdet. Meget er idag bygget op omkring den store håndboldhjerne som oprindeligt kom fra Mors-Thy Håndbold.

Og Morten tænker ikke kun hånbold, han er samtidigt en yderst målfarlig herre og han blev i sidste sæson den næstmest scorende spiller med 132 mål i ligaen. Det vigtigste mål var måske sejrsmålet i kvartfinalen mod Nordsjælland, der sikrede os deltagelse ved Final4 i Santander Cup i Boxen.

Vi er hamre glade for at Morten og hele hans dejlige familie fra både Skanderborg og Mors også i 19/20 sæsonen er at finde i den grønne trøje. Gense nogle få af de mange mål der stod Morten Balling på i 18/19 sæsonen her……

Website Security Test