Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Det mindede om Wimbledon

Webredaktør, udgivet d. 13. august, 2019

GOG – Skanderborg Håndbold 35-32 (20-17)

Sæsonens 4. testkamp stod i Højby på Fyn mod sidste sæsons sølvvindere fra GOG. En kærkommen mulighed for at teste formen mod en af næste sæsons helt store favoritter til DM-titlen og vi kan allerede konkludere at målmaskinen GOG ser ud til at være særdeles velsmurt og klar til sæsonstart om et par uger.

Anført af en sprudlende Lasse Møller i den ene ende og Mathias Bitsch i den anden, startede en testkamp der mest af alt mindede om en tenniskamp. Publikum måtte dreje hovederne fra side til side med få sekunders mellemrum som når Federer og Djokovic mødes i Wimbledon. Mål og serve-esser peb ind i begge ender af banen og man fornemmede at den defensive træning hos begge trænere er lagt sidst i opstarten til den kommende sæson.

GOG var i 1. sæt klart bedst ved nettet, altså i den offensive ende, for Skanderborg gik godt og grundigt i stå efter små 10 minutter, mens Nicolej Krickaus tropper bare kværnede løs. Efter 12 minutter stod der 10-4 på tavlen til hjemmeholdet, der gang på gang straffede både små og store Skanderborg fejl i offensiven. En Skanderborg timeout hjalp ikke det store efter 12 minutter og det var først da Marcus Mørk erstattede en på dagen mindre heldig Cornelius Kragh efter 15 minutter at vi for alvor fandt angrebsrytmen igen. Vi fik afprøvet 5:1 forsvar med fornuftigt resultat i en periode og fik reduceret til 17-20 inden pausen.

Marcus Mørk fortsatte på banen i 2. sæt og han gjorde en stor forskel i samspil med i dag primært Kristian Bonefeld, Morten Balling og Cornelius Kragh. Selvom GOG kom rigtigt stærkt ud efter pausen, fik vi reduceret yderligere og efter 40 minutter var stillingen 26-24 til GOG. Her sluttede Marcus Mørks arbejdsdag og andre konstellationer blev afprøvet. Vi havde masser af muligheder for at komme på minus 1, men alle forsøg mislykkedes så vi kom aldrig helt op og få fremkaldt en tiebreak. Kampen lå konstant og vippede på minus 2 eller 3 mål og sådan endte den da også med en fortjent 35-32 sejr til de i dag blå GOG-spillere.

GOG´s nyindkøbte stregspiller Arnar Freyr Arnarsson viste sig som en stor gevinst og ligner unægtelig et af sæsonens helt store indkøb til vores navnløse danske håndboldliga, men i det hele taget ligner GOG virkeligt et hold der kommer til at præge 2019/2020 sæsonen. Men de skal ligesom Skanderborg stramme skruen i den defensive ende alvorligt og det er med sikkerhed en opgave som begge dagens trænere har skrevet sig bag øret i dag.

Game set and match….

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 7, Kristian Bonefeld 5, Marcus Mørk 5, Mathias Bitsch 3, Nikolaj A. Nielsen 3, Mads Kalstrup 2, Jeppe Kjærulff 2, Lars Skaarup 2, Cornelius Kragh 1, Morten Kirk Olesen 1, Jonas Samuelsson 1.

Website Security Test