Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Billetsalg BSV 2/9 igang

Webredaktør, udgivet d. 25. august, 2019

Som bekendt blev halgulvet på Fælleden vendskadet for 2 uger siden i forbindelse med massivt nedbør.

Vi har lige siden været i daglig dialog med ledelsen på Fælleden omkring afvikling af vore hjemmekampe i den kommende periode. Status er desværre ikke 100% endelig endnu. Der arbejdes på at lave en midlertidig løsning hvor halgulvet på selve spille-pladsen på de 20×40 meter udbedres midlertidigt. Der er IKKE endnu nogen endegyldig 100% afklaring om det kan lykkedes frem mod hjemmekampen mod BSV om blot 8 dage – Mandag den 2. september kl. 18.30.

Vi har efter sidste møde med ledelsen på Fælleden i fredags, valgt at tro på at det kan lykkedes – og har dermed åbnet for billetsalget til denne kamp. Såfremt det viser sig at det ikke er muligt, vil kampen formodentligt blive flyttet til Morten Børup Hallen.

Følg billet linket på hjemmesiden eller tryk HER

Såfremt kampen ikke kan spilles i Fælleden vil alle købte billetter gælde til det nye spillested – eller kan refunderes efter ønske.

Salget er som sagt åbnet – der går lige et døgn eller 2 inden alle sponsorkoder er aktiveret endeligt. Kontakt torben@nettoperforering.dk ifm spørgsmål om sponsorkoder.

Vi krydser fingre for at missionen lykkedes og vi kan afvikle alle hjemmekampe på Fælleden.

Website Security Test