Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Alle gode gange 3

Webredaktør, udgivet d. 6. august, 2019

Skanderborg Håndbold – Lemvig-Thyborøn Håndbold 26-25 (16-13)

Testkamp nummer 3 stod i Ry Hallerne mod liga kollegerne Lemvig-Thyborøn Håndbold, der har Club 100 legenden Jesper Holm på bænken som assistenttræner i denne sæson.

Efter den seneste 11 måls sejr over Skjern havde cheftræner Nick Rasmussen valgt at ryste posen godt og grundigt. Målvogter Salah Boutaf fik sin første hele kamp i målet og dermed fik Kristoffer Laursen ikke mulighed for at gentage hans fremragende præstation fra Viborg. Dagens start 7er var helt ny i forhold til Skjern kampen og derudover var U17 spiller Thomas Arnoldsen klædt m til hans første senior optræden.

Det unge Lemvig hold har skiftet godt ud før denne sæson og flere spændende unge spillere er kommet til. Sammenholdt med de tilbageværende spillere fra sidste sæson der har fået en ligasæson i benene, ser holdet faktisk rigtigt spændende ud før 19/20 sæsonen.  

Lemvig kom da også rigtigt fint fra start og stod for kampens 2 første mål og var i front med 1-2 mål frem til det 18. minut, hvor vi for første gang kom på uafgjort igen ved 9-9.

Thomas Arnoldsen kom på banen efter 15 minutter og der gik kun 5 minutter før han lynede for første gang til udligning 10-10. Det var startskuddet til en god Skanderborg periode hvor gæsterne havde svært ved at følge det grønne tempo.

16-13 førte Skanderborg med ved pausen men den føring holdt ikke længe. Fra 2. halvlegs start kom Lemvig stormende frem og med 4 mål i træk førte de pludseligt 17-16. Hele 8 minutter og 34 sekunder gik der inden vi kom på tavlen efter pausen og det var Jonas Samuelsson der udlignede til 17-17.

Resten af kampen var helt lige og sejren kunne have gået til begge sider i en tæt afslutning. Lemvig lykkedes rigtigt fint med at trække tempoet ud af kampen og Nick Rasmussen måtte finde nogle af hans meget høje lyde frem for at få liv i hans mandskab i den meget varme Ry Hal 1.

Jeppe Kjærulff scorede det afgørende mål med 15 sekunder tilbage og i det sidste Lemvig angreb klarede Salah Boutaf ærterne.

Dermed har vi vundet de 3 første testkampe, men i dag var det slet slet ikke så overbevisende som de 2 første. Der var byttet ud på kryds og tværs men det må til gengæld også være et tegn på at vi har en ganske bred trup hvor alle har kvalitet og deres unikke plads.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 5, Jonas Samuelsson 4, Cornelius Kragh 4, Thomas Arnoldsen 3, Jeppe Kjærulff 3, Morten Kirk Olesen 2, Mike Haack 2, Nikolaj A. Nielsen 1, Lars Skaarup 1, Morten Balling 1.

Målscorer Lemvig-Thyborøn Håndbold:

Christian Holm 6, Jonas Langerhuus 4, Rasmus Porup 4, Jesper Kokholm 3, Jørgen Rasmussen 2, Mads Thymann 2, Kristian Rammel 2, Nikolai Spanggaard 1, Nikolaj Pugholm 1.

Website Security Test