Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Årets kåringer

Webredaktør, udgivet d. 14. august, 2019

Sæsonen 2018/2019 sluttes sædvanen tro af med diverse kåringer, mens vi utålmodigt venter på at den nye sæson skal komme igang.

ÅRETS MÅL

Vi har kåret sæsonens 3 bedste Skanderborg scoringer i Herre Liga kampene – det var svært men vi syntes selv vi har valgt de rigtige. Bedøm selv…..

Nummer 3 er Cornelius Krag – bare med en hammer af guds nåde i det lange hjørne, som kun “Corner” kan fra venstre back når han ikke rigtigt gider flere afleveringer og gerne vil hjem og dække op.

Nummer 2 er Marcus Mørk – med en hammer men med en ekstra dimension og en tyk tyk streg under at han bare har så meget overskud på en håndboldbane. Den havde fortjent en guldmedalje MEN…..

Nummer 1 er Frederik Iversen – som scorede årets mål – og samtidigt var det sæsonens sidste mål – og samtidigt hans sidste i den grønne trøje de næste par år ihvertfald. Held og lykke videre Frederik – vi under dig en sidste hæder for mange års tro tjeneste i 8660.

ÅRETS FODFINTE

Der var ikke så meget tvivl i denne kategori i denne sæson. Årets vinder er ikke overraskende den fodrappe Morten Kirk Olesen, men måden han vinder årets klude-mål på er faktisk ganske overbevisende, overfor en ganske rutineret forsvarsspiller og det gjorde i juryens øjne ikke bedriften mindre. Den kan man godt tåle at se et par gange.

ÅRETS KLUDE-MÅL

Her kommer til gengæld en større overraskelse. De seneste 8 sæsoner har denne titel klæbet sig til Morten Kirk Olesen, men ikke i år ?? Hædren går istedet til vores svenske islæt Jonas Samuelsson, og når du ser videoen forstå du hvorfor…..

Website Security Test