Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i første testkamp

Webredaktør, udgivet d. 30. juli, 2019

Skanderborg Håndbold – ØIF Arendal 33-27 (15-13)

Sæsonens første testkamp stod her til aften imod ØIF Arendal fra Norge. Kampen blev spillet i Viborg i forbindelse med Generation Handball stævnet.

ØIF Arendal blev i sidste sæson nummer 2 i Norge efter finale nederlag til de mangedobbelte mestre fra Elverum. De norske vicemestre stillede i modsætning til vore egne ikke i helt stærkeste opstilling, og det blev måske afgørende for dagens opgør.

Det første kvarter var sædvanen tro lidt rusten i begge holds første testkamp efter sommerpausen og stillingen var da 7-7. Herfra stod der Skanderborg på det meste af kampen, der dog stadig var tæt med en Skanderborg føring på 15-13 ved pausen.

Efter pausen var der ingen tvivl om hvem der ville trække sig sejrrigt ud af opgøret. Skanderborg øgede føringen stille og roligt og med 5 minutter tilbage var vi foran med 10 mål ved 32-22. Arendal fik dog reduceret kraftigt i de sidste minutter af opgøret så sejren endte ”kun” med en 5 måls sejr.

Jesper Koch fra sportsligt udvalg havde følgende ord at sætte på opgøret.

Det var tydeligt at det var en træningskamp og også tydeligt at det var den første for begge hold. Skanderborg var klart det bedste hold på banen men vi spillede langt fra prangende, men der var dog flere lyspunkter undervejs. Jeg hæfter mig mest ved at alle vores 3er forsvar fungerede rigtigt godt, uanset om det var Smed, Kalstrup, Bonefeld eller Kragh der stod derinde.

Angrebsmæssigt er det tydeligt at timingen ikke for alvor er på plads endnu. Offensivt syntes jeg der er grund til at rose Mike Haack og Morten Kirk Olesen for en god præstation men ellers bød alle godt ind i løbet af kampen.

U19 målmand Frederik Skovgaard som har trænet med truppen i Salah Boutafs fravær under U21 VM slutrunden, fik de sidste 15 minutter af opgøret og dermed hans ”ligadebut”.

Torsdag spiller vi den næste testkamp mod Skjern Håndbold og også dette opgør spilles i Viborg.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Nikolaj A. Nielsen 5, Lars Skaarup 5, Kristian Bonefeld 3, Morten Balling 3, Mike Haack 3, Cornelius Kragh 3, Morten Kirk Olesen 3, Marcus Mørk 2, Jonas Samuelsson 2, Mathias Bitsch 2, Jeppe Kjærulff 1, Dommerbordet 1.

Website Security Test