Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goal Show Mathias Bitsch

Webredaktør, udgivet d. 24. juli, 2019

For et år siden var det en forsigtig ung mand fra 1. divisionsklubben Skive der gjorde sig klar til sin første sæson i herre ligaen. Han skiftede bopæl fra Holstebro til Århus og klub fra Skive til Skanderborg.

Han var ydmyg overfor opgaven og selv lidt i tvivl om det var det rette tidspunkt at skifte til højeste niveau, men det svar fik vi meget hurtigt.

Mathias Bitsch spillede en flot debutsæson i landets fineste række og fik vist hans tordenarm frem flotte 103 gange i sæsonen. En ung lovende spiller der på absolut ingen måde er bange for at affyre den venstre kanon.

Samtidigt har unge Bitsch krydret truppen med sit fantastiske humør og dejlige måde at være på, så ham er vi simpelthen bare glade for at han fortsat trækker den grønne trøje over hovedet i 19/20 sæsonen.

Gense nogle af de bedste mål fra debutsæsonen her – og vi må advare om stærke billeder for sarte sjæle, der bliver tæppebombet !

Website Security Test