Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gi en hånd i klubhuset

Webredaktør, udgivet d. 31. juli, 2019

Kære alle

Som man dårligt kan undgå at bemærke! er der i næste uge SmukFest.
I den forbindelse har Skanderborg Håndbold telt-lejr på banerne ved klubhuset i Vrold – hvor vi bl.a. servicerer gæsterne med morgenmad, lette frokostretter, bad og mobil-opladning.
Det kræver mange frivillige hænder, og vi er ikke “helt i mål” med bemandingen på alle vagter …. så derfor spørger vi, om “nogen” kunne have tid/lyst til at hjælpe os.

Fra onsdag d. 7. til og med lørdag d. 10. august har vi brug for ekstra hænder i tidsrummet
Hold A – fra 07.15 til 12.30

Hold B – fra 09.00 til 15.00

Hold C – fra 12.15 til ca. 18.00

Der er også et par ledige vagter Søndag d. 11. fra 07.15 til 12.30

Der er mange forskellige opgaver som salg af mad og personlige fornødenheder – køkkenproduktion (f.eks at lave kaffe, opskære rundstykker, smøre sandwich eller håndmadder) – P-vagt – salg af fadøl mm. – “passe” dame- og herrebad (primært modtage polet som betaling) – ekspedere opladning af mobiltlf. – Vicevært (tømme skraldestativer mm.)

Uanset om du kan hjælpe i én vagt, nogle timer eller alle dage, vil vi være taknemlige for dit tilsagn!

Din belønning er glæden ved fællesskabet, “forplejning” på vagten – og et armbånd, som giver adgang til Sherwood området i skoven (ikke selve pladsen).

Vi vil blive meget taknemmelige for din hjælp og vil blive glade for at høre fra dig/jer – via mail: lilje8362@gmail.com – eller sms eller et kald til 5136 9233 (Inger)

Website Security Test