Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 17. juni, 2019

Talenter skal findes, talenter skal udvikles, i Skanderborg Håndbold vil vi gerne påtage os den opgave.

Det er netop den præmis, der ligger til grund for at vores trænere Jeppe Vestergaard og Peter Jagd tog en dialog med Louise Sønnichsen og Christina Haahr, og som nu har ført til, at begge har valgt at spille næste sæson i HTH Ligaen.

Louise Sønnichsen

Vi har fået en god forstærkning i Louise Sønnichsen. Louise kommer fra et par sæsoner i AGF, hvor hun i sin første sæson lå højt på topscorerlisten. I den kommende sæson bliver det dog primært i en defensiv rolle, hvor hun skal være med til at løfte niveauet.

Louise har en god fysik og god bevægelighed der gør, at hun kan dække nogle store zoner. Det bliver en vigtig faktor for at fastholde vores gode forsvar fra sidste sæson. Allerede nu er Louise godt på vej ind i konceptet og spiller sig hurtigt god sammen med sine forsvarsmakkere.

Med Louises tilgang er vores forsvarskonstellationer på plads, og vi glæder os bare til at træne videre og blive endnu skarpere i den fase af spillet.

Christina Haahr

Med Christina Haahrs tilgang har vi lukket et af de sidste spillemæssige huller. En bagspiller med et højt niveau på gennembrud og samspil med stregspiller og fløje. Christina har trænet med nogle gange, og allerede nu er vi sikre på, at hun nok skal bidrage med en masse målgivende aktioner – Og mål.

Christina har de seneste sæsoner leveret på højt niveau hos Bjerringbro FH i 1. Division, så nu skal hun bare tage den selvtillid med ind i HTH Ligaen. Christina er endnu en talentfuld spiller, der med sin store motivation til træning og den rigtige indstilling, nok skal få opfyldt sine ambitioner.  

Vi ønsker begge spillere velkommen til Skanderborg Håndbold.

Website Security Test