Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 15. juni, 2019

Amalie Pelzer alvorlig skadet – Josefine Thorsted rykkes op på ligaholdet.

Tidligere på året kunne vi annoncere Amalie Pelzer til Skanderborg Håndbold, men i forbindelse med en træning kort tid før Bjerringbro FHs kvalifikationskampe til ligaen, pådrog hun sig en alvorlig knæskade, og drømmen om ligahåndbold blev udsat. Vi ønsker Amalie god bedring, god genoptræning og på gensyn i en endnu stærkere udgave.

Josefine Thorsted

Med Amalie Pelzer langtidsskadet, er vi rigtig glade for at kunne tilknytte Josefine Thorsted til ligatruppen i et makkerpar på højre fløj med Stine Holm. Josefine kommer med sin spidskompetence i kontrafasen, og et højt niveau på forsvarsspillet.

Josefine Thorsted har de seneste mange år været en del af klubbens akademi SHEA, og er derfor endnu en spiller herfra, der gennem årene har taget skridtet direkte til Ligaen. Det er vi som talentudviklingsklub meget stolte af.

Vi glæder os til, at se Josefine på den store scene.

Website Security Test