Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

På sommerferie med golf

Webredaktør, udgivet d. 19. juni, 2019

Skanderborg liga herrer sluttede i denne uge træningen af med en runde golf på Skanderborg Golfklubs par 3 bane. Holdet går nu på sommerferie de næste 3 uger, inden træningen til sæsonen 2019/2020 påbegyndes midt i Juli måned.

Golfturneringen blev en drabelig og tæt affære og du kan ganske eksklusivt her se spillerne fra vinderholdet “Team Tough Roff” slå ud på det legendariske hul 5 – på vanvittige 76 meter.

Se de unikke billeder fra en flok glade håndbolddrenge i uvante omgivelser her….

Nu mangler kun fredagens cykelevent og efterfølgende hyldest fest for Klub Frivillig på fredag i klubhuset i Vrold. Kig endeligt forbi fra 15-17 og sig tak for sæsonen og ønsk god sommerferie til alle spillere og ledere.

Website Security Test