Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny salgsdirektør ansat

Webredaktør, udgivet d. 5. juni, 2019

Ny salgsdirektør i Skanderborg Håndbold bliver en lokal kending med stor erfaring fra både håndboldsporten og salg.

Trine Larsen er pr. 1. Juni startet som ny salgsdirektør i Skanderborg Håndbold.

Trine er 39 år gammel og har både DM guld, pokaltitler og såmænd også champions også league guld på hendes CV som aktiv håndboldspiller.

Karrieren startede i Skanderborg Håndbold som ungdomsspiller, hvor hun blandt andet blev trænet af grønne legender som Jesper Holm og Egon Mogensen. Allerede som U18 spiller fik Trine kontrakt i ligaklubben Brabrand og fra 2001 til 2005 blev hun en del af Slagelse Dream Team med Anja Andersen ved roret. Her var Trine Larsen med til at vinde alt hvad der er værd at vinde indenfor klubhåndbold, sluttende med champions league trofæet.

Efter Slagelse gik turen tilbage til SK Århus  og efter hun stoppede karrieren i 2007 flyttede hun tilbage til Skanderborg, hvor hun stadig er bosat med sine 2 drenge og kæresten Nils.

Trine Larsen er uddannet indenfor salg og marketing på business college syd og har udelukkende arbejdet med salg i hendes erhvervskarriere.

Trine Larsen:

Jeg er virkeligt glad for at have fået muligheden for at arbejde i min hjerteklub, hvor jeg havde hele min håndboldopvækst og mange gode minder fra. Jeg kender stadig rigtigt mange i klubben, som netop er kendetegnet ved at er man en gang grøn, så forbliver man grøn i hjertet.

Jeg har fulgt udviklingen på tætteste hold igennem mange år og jeg kan jo mærke hvor meget klubben betyder i lokalsamfundet. Der er et stort potentiale i Skanderborg Håndbold og der er gjort rigtigt mange gode tiltag for at sikre vækst i de kommende år, så min opgave bliver primært at få fastholdt og udbygget antallet af samarbejdspartnere. Skanderborg Håndbold har udviklet et velfungerende erhvervsnetværk som der er stort fokus på at udvikle yderligere og efter sidste sæsons fantastiske resultater på håndboldbanen håber jeg meget at endnu flere virksomheder har fået øjnene rettet mod håndbolden i Skanderborg kommune.

Klubben er godt i gang med en spændende opgradering omkring organisationen og med min erfaring fra både håndbold og salg håber jeg meget at jeg kan bidrage til at videreudvikle det gode arbejde der er lavet de seneste år efter udflytningen til Skanderborg Fælled.   

Skanderborg Håndbold ønsker Trine Larsen velkommen tilbage.

Kontaktdata: TL@skbhaandbold.dk – mobil 3073-7374

Website Security Test