Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi cykler klubben i mål

Webredaktør, udgivet d. 27. maj, 2019

Fredag den 21/6 slutter vi sæsonen 2018/2019 af med et stort fælles cykelarrangement i klubhuset på Vrold Tværvej.

Sæsonen kommer sportsligt til at gå over i historien som den bedste sæson i klubbens lange historie, med fantastiske resultater for både damer og herre samt vores fantastiske grønne ungdomsafdeling.

Også udenfor banen er der leveret en enestående indsats på rigtigt mange områder og det har bevirket at vi aldrig har haft større opbakning til vore hold. Desværre må vi også erkende at økonomien stadig ikke er fulgt med de øvrige områder, og vi mangler stadig i omegnen af 800 tkr. for at nå i mål for sæsonen.

Vi håber at alle omkring klubben, store som små, virksomheder som private, vi støtte op om klubben og sikre at vi kan videreudvikle klubben fremadrettet. Der er rigtigt mange nye tiltag på vej og nye folk i kulisserne er igang med at arbejde for et styrket Skanderborg Håndbold i fremtiden. Men det kræver vi kommer i mål i denne sæson og derfor håber vi på at alle vil stå sammen og hjælpe klubben med operation “Vi Cykler Klubben I Mål”.

De første 8 cykelhold er allerede på plads men vi håber på mange flere den kommende uge.

Du kan se de 8 hold der ER klar på cykelhjemmesiden https://cykel.skanderborghaandbold.dk/

DU kan støtte de forskellige cykelhold online på ovennævnte hjemmeside, hvor alle støtter bliver offentliggjort løbende. Du kan støtte holdene på følgende måde:

CO-Sponsorer Erhverv:

Det koster fra 2.500,- at blive CO-sponsor for en virksomhed – man kan også vælge 5.000,- eller et valgfrit beløb.

CO-Sponsorer Private:

Det koster fra 250,- at blive CO-sponsor for private – man kan også vælge 500,- eller et valgfrit beløb.

Klik ind på hjemmesiden og tjek de forskellige hold ud, der kommer forhåbentligt flere hold til de kommende dage.

Alle er velkomne i Klubhuset fredag 21/6 – som kører fra 15.00 til 17.00 – og der er pølser på grillen og øl i hanerne til en rigtig GRØN håndbolddag. Der bliver masser af ligaspillere på cyklerne og speaker Morten Vest vil krydre hele arrangementet med forskellige interviews under hele løbet. Vi håber at kunne få sagt goddag til nogle af de nye spillere og farvel til nogle af dem der stopper i den grønne trøje efter denne sæson.

Hjælp klubben med at CYKLE I MÅL – det har de fortjent efter de mange oplevelser vi har kunnet nyde i denne fantastiske sæson.

Spørgsmål til cykelarrangementet kontakt ps@skan-data.dk

Website Security Test