Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort og intet afgjort

Webredaktør, udgivet d. 12. maj, 2019

BSV – Skanderborg Håndbold 30-30 (17-16)

Der var meget på spil i dagens 5. og næstsidste spillerunde i slutspillet. BSV kunne med 2 point endegyldigt sikre sig semifinalepladsen mens en Skanderborg sejr kunne give de grønne en matchbold i sidste runde på onsdag. Den store betydning kunne ses fra første fløjt, hvor de 3 første afslutninger ikke gav noget udslag på målscoren i kampen.

Hele første halvleg var en yderst intens affære hvor ingen af de 2 hold formåede at rykke fra for alvor. Målene væltede bogstaveligt ind i begge ender af banen hvilket stillingen 9-8 til hjemmeholdet efter 10 minutter var et godt bevis på. Midtvejs i halvlegen havde BSV momentum og bragte sig foran 13-10, hvilket betød timeout fra Nick Rasmusen.

Og for gud ved hvilken gang i denne sæson blev vores defensiv dirregeret på plads til perfektion efter en timeout og 4 minutter senere udlignede Cornelius Kragh til 13-13. Vores defensiv lukkede 13 mål ind de første 16 minutter og efter timeout blev der de sidste 14 minutter blot lukket 4 BSV-scoringer ind. Det skyldtes også en vellykket indskiftning af Bertram Obling, der leverede stort i Skanderborg målet de sidste 45 minutter af opgøret.

De mange tilskuere leverede en fantastisk stemning i Jysk Arena og de mange grønne fans havde specielt øje på Sebastian Skube hos modstanderne, der sædvanen tro kom i fokus med hans teatralske spillestil. De 2 hold fulgtes pænt ad resten af halvlegen og der stod 17-16 på måltavlen under pausesnakken.

Skanderborg kom ud fra pausen som skudt ud af en kanon. Lars Skaarup stod for halvlegens 2 første scoringer og bragte Skanderborg foran 18-17. BSV-fokus var efter pausen stort set koncentreret om at få Michael Knudsen i spil på stregen, og det gav en periode med masser af straffekast til BSV. Bertram Obling tog rigtigt godt fra sig i denne periode og Skanderborg profiterede af de mange redninger og den ensidige BSV-offensiv og efter 38 minutter kunne Marcus Mørk bringe Skanderborg foran 23-20. Endnu 2 BSV-straffekast fik dog værterne tilbage på 23-23 og midtvejs i halvlegen var alt stadig helt lige på 24-24.

Afslutningen på kampen blev meget hektisk og betydningen af kampen var tydelig. Fejlene var store i begge ender og ingen af holdene formåede at være så kølige at en afgørelse kunne frembringes. 28-28 stod der med 5 minutter tilbage efter Mathias Bitsch hamrede hans 7. scoring ind bag skiftende BSV-keepere. Med halvandet minut tilbage udlignede Marcus Mørk til 30-30 og de sidste 90 sekunder havde begge hold muligheden for at afgøre kampen, uden at lykkedes.

Det hele endte 30-30 og det betyder at der stadig intet er afgjort omkring den sidste semifinaleplads. BSV skal til Gudme og møde GOG og her skal BSV have point for at kunne skrive semifinalehold på CV’et i denne sæson. Taber BSV i Gudme kan Skanderborg snuppe den sidste semifinaleplads, men det kræver at vi selv besejre Århus Håndbold, der ikke har noget at spille for ud over æren i sidste runde.

Scenen er sat til et nyt drama onsdag kl. 19.00.

Skylder vi ikke drengene en fyldt hal og maksimal opbakning i 6. og sidste slutspilsrunde ? Vi her på redaktionen syntes klart JA.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 7, Cornelius Kragh 4, Marcus Mørk 4, Kristian Bonefeld 4, Morten Balling 4, Lars Skaarup 3, Mads Kalstrup 3, Jonas Samuelsson 1.

Målscorer BSV:

Johan Hansen 8, Nikolaj Øris 7, Nikolaj Markussen 5, Jesper Nøddesbo 5, Sebastian Skube 3, Michael Knudsen 2.

Website Security Test