Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne fik flot DM sølv

Tom Kristensen, udgivet d. 3. maj, 2019

Pigerne deltog ved DM i Gudme, lørdag startede de med at møde Løgstør, det eneste jyske hold, som pigerne havde tabt til en gang til i denne sæson, de grønne piger har dog vundet to gange tidligere. Kendskabet til hinanden er efterhånden stort og kampen startede meget lige via 6-6 kunne de grønne piger dog lægge afstand til en pause føring på 11-7, i løbet af 2. halvleg blev føringen udbygget til en sikker sejr på hele 28-19. Kampens spiller blev Julie Mathiesen – meget fortjent med hele 11 scoringer.

Lørdag efter middag mødte pigerne FIF nr 2 fra Øst, nogle fysiske stærke spiller, igen en meget tæt start og en totalt lige 1. halvleg med en pause stilling på 14-14. Vi fik bedre styr på spillet

i 2 halvleg og med 6 min igen var de grønne i front med 23-18 og de følte sig sikre på endnu en sejr, i de resterende minutter stod fejlende i kø, de sidste minutter blev tabt 5-1, men pigerne kæmpede det sidste og fik en sejr på 24-23. Kampens spiller blev Emillie Hansens bla via 9 scoringer

Søndag var der dømt DM finale mod Køge, som have 3 point. hvorfor Skanderborg ville være mestre med blot uafgjort mod Køge i den sidste kamp. Desværre kom vi bagud 7-0 efter 8 min, efter flere meget uheldige grønne afslutninger. Pigerne kæmpede sig dog tilbage til stillinger 5-7 og 7-9 håbet levede, men Køge var meget godt forberedte på vores spil og utroligt effektive i deres spil, hvilket bragte dem til en pauseføring på 13-7. Pigerne kom aldrig i nærheden af guldet og tabte 28-20.

Pigerne kunne dog rejse hjem med velfortjente sølvmedaljer. Pigerne har haft en fantastisk sæson, hvor hele 21 spillere har været omkring holdet. Det er blevet til hele 7 turneringssejre, bla Partille Cup, HEI Elite, Jysk Mester, Elite cuppen og kun 3 tabte kampe gennem hele sæsonen, men vigtigst af alt har holdet gennemgået en god udvikling og det bliver spændende af følge dem de næste mange år.

Website Security Test