Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Det bliver en festaften

Webredaktør, udgivet d. 15. maj, 2019

Sidste runde i slutspillet og stadig med i kampen om en mirakuløs semifinaleplads.

Det er scenariet før aftenens opgør mod lokalrivalerne mod Århus Håndbold. Men afgørelsen er ikke i egne hænder, vi er afhængige af at GOG hjemme slår BSV, samtidigt med at vi SKAL slå Århus i egen hule.

Sportschef Torben Væver:

Det bliver under alle omstændigheder en fantastisk dag i Skanderborg. Vi kan med rette ærgre os lidt over at vi ikke fik spillet afgørelsen i egne hænder i søndags i Silkeborg, men nu er scenariet nu engang som det er. Vores fokus kommer alene til at handle om at vinde vores eget opgør, hvilket bliver rigeligt svært. Der kommer ingen opdateringer fra den anden kamp i puljen i hallen under kampen, for vi skal udelukkende koncentrere os om vores egen kamp. Vi har spillet nogle meget tætte opgør mod Århus i denne sæson, og det bliver det med garanti også i dag. Mangler vi bare 2% fokus så klarer vi ikke vores egen opgave i Orangeriet, og det er dagens hovedopgave. Hvad GOG gør og ikke gør er ikke i vores hænder og det kommer ikke til at fylde noget for truppen i løbet af kampen.

Dagens gæster fra Århus Håndbold fik brudt deres lange onde stime af nederlag i slutspilssammenhæng mod BSV på hjemmebane i 4. runde og har spillet rigtigt godt de seneste kampe, så det bliver en sædvanligvis svær opgave mod Erik Veje & Co. De kan spille frit og uden risiko for at sætte nogle muligheder over styr, de ender under alle omstændigheder på 4. pladsen i puljen, mens vi har helt andre ting på spil.

Uanset hvordan aftenens drama ender så bliver det en festaften af de større i dag. Orangeriet bliver fyldt til måske sidste plads og hvis det hele ender med at BSV snupper den sidste semifinaleplads, så kan vi se tilbage på en fantastisk sæson. Slutspil og finaleplads i Santander Cup i Boxen, det er ikke hverdagskost i Skanderborg Håndbold. Vi er vel nu på højde med 1997/98 sæsonen hvor vi blev nummer 4 i grundspillet efter en fantastisk debutsæson i liga sammenhæng, og skulle dagen i dag ende med et lille mirakel så må sæsonen nok betegnes som den bedste i klubbens historie.

Det bliver også dagen hvor vi skal sige farvel og forhåbentligt på gensyn til Frederik Iversen og Bertram Obling. To ultra grønne drenge som ikke er i klubben i den kommende sæson. Og ikke mindst, så skal præsident Aage Armann udlevere Club 100 jakke nummer 29 før kampen. Mød op og se hvem den ære tilfalder klokken få minutter i 19.00.

God kamp

Website Security Test