Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene vandt LIGA vest

Tom Kristensen, udgivet d. 1. april, 2019

Esbjerg – Skanderborg U18 Drenge Liga 26-31 (13-16)

Kort inden søndagens opgør mellem Esbjerg og Skanderborg i Blue Water Arena afgjorde HF Mors selv deres startplacering til DM som vest-puljens 2er, ved at tabe til BSV i ligaens sidste spillerunde. Alt pres var dermed taget af Skanderborg, inden de gik på banen i Esbjerg. Skanderborg åbnede kampen med en række hurtige scoringer og kom foran 2-6. Esbjerg valgte derpå timeout og fik herefter lidt bedre styr på deres angrebsspil og returløb. Skanderborg var knapt så kontante i deres forsvarsarbejde og Esbjerg kvitterede med en række scoringer fra distancen, uden at det dog på noget tidspunkt bragte Skanderborgs føring i fare. Holdene gik til pause ved stillingen 13-16 til de grønne.
I anden halvlegs styrede Skanderborg målrettet mod to point. Forsvaret gav ganske vist plads til Esbjerg på distancen, men det grønne angrebsspil var befriende opfindsomt og tempofyldt, hvilket kampen igennem skabte mange chancer. Især fik Skanderborgs fløje Mads Sejrsen og Jakob Villemoes Larsen vist nogle af deres kvaliteter i både forsvar og angreb, ligesom også Mikkel Hansen og Oliver Refsgaard leverede en overbevisende indsats kampen igennem. Kampen endte velfortjent 26-31 til Skanderborg, der nu har knapt 4 gode træningsuger foran sig inde DM i Roskilde den 27-28 april, hvor holdet møder Oure i semifinalen. Tillykke til hold og trænere med dagens sejr og ligaens førsteplads.
Målscorer: Mikkel Hansen 8 (1), Oliver Juhl Refsgaard 6, Jakob Villemoes Larsen 5, Lucas Eichwald 4, Mads Sejrsen 3, Magnus Haubro 2, Thor Christensen 2, Frederik Skov 1.

Website Security Test