Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne vandt JM

Tom Kristensen, udgivet d. 8. april, 2019

U14 pigerne er Jysk Mester efter en fantastisk weekend i Esbjerg

Lørdag startede pigerne med en sejr over Sønderris med hele 35-12 efter en meget flot kamp på et utroligt højt niveau stort set uden fejl, alle pigerne kom på scoringstavlen efter mange velgennemspillede angreb, forsvaret stod stærkt foran en velspillende Cecillie Husum. Søndag startede pigerne mod de lokale piger fra Silkeborg Voel, pigerne på de to hold kender hinanden fra utallige kampe og kredstræninger,  det blev en tættere kamp dog med på dagen de røde piger fra Skanderborg i front igennem hele kampen 13-8 ved pausen slutresultatet blev 26-21 og billetterne til DM i Gudme var sikret. I sidste kamp mod Løgstør skulle JM titlen uddeles, holdene havde tidligere i sæsonen mødt hinanden 2 gange med en sejr til hvert hold. Løgstør forsøgte med et hårdtarbejdende meget offensivt forsvar, hvor vi ofte spillede helt oppe omkring midterlinjen. Skanderborg pigerne arbejdede hårdt uden bolden med mange overgange og løb uden bold, det lykkes mange gange derved at komme til en del åbne chancer, som blev udnyttet fra mange forskellige positioner til en pauseføring på 12-10 og fortsat spænding om hvor JM titlen skulle ende. Pausen blev brugt klogt og pigerne øgede hurtigt føringen efter pausen til 5-7 mål, pigerne viste hurtigt at de ville have den JM guld medalje med til Skanderborg, det blev en meget sikre sejr på 29-18 til de grønne piger. Pigerne blev derefter hyldet som meget fortjente Jyske Mestre med en plus målscorer på +39 efter en meget stærk indsats af hele holdet, hvor alle spillere har markeret sig på skift i løbet af weekenden. Pigerne har nu 3 ugers forberedelse frem mod DM i Gudme den 27-28 april hvor Løgstør, Køge og enten FIF eller SUS Nyborg venter. Tillykke til alle piger og hele teamet omkring holdet.

Website Security Test