Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg tabte for tredje gang til Ajax

Webredaktør, udgivet d. 6. april, 2019

Referat HTH Ligaen, kval-spil, Skanderborg Håndbold-Ajax København 22-26 (13-12)

Det blev til nederlag for tredje gang til Skanderborg, da holdet fredag aften på Skanderborg Fælled spillede mod Ajax København. Kampen var den anden af fire i kval-spillet, og efter den flotte sejr ude over Randers blot fem dage forinden, var forventningerne store, om at pointene denne gang skulle gå til Skanderborg. Men Ajax ville det anderledes og mere, end hjemmeholdet.

Skanderborg fik en dårlig start, men kæmpede sig i gang, så Ajax aldrig var mere end to mål foran, og med fem minutter til pausen fik Skanderborg udlignet til 11-11 og fik en pauseføring på 13-12. Også fra starten af anden halvleg var det gæsterne, som kom bedst i gang, og snart var de foran igen med et og siden to mål, og den nød knækkede hjemmeholdet aldrig.

– Der er for få, der rammer dagen, og der sker alt for mange fejl over hele linjen. Jeg er utrolig skuffet over præstationen og udtrykket, vi leverer. Vi har det generelt svært mod Ajax, og det fik vi set igen. Vi var bare ikke klar, og det er ærgerligt, at vi ikke kan følge op på en god Randers-kamp, sagde en ordknap træner Kristian Danielsen efter kampen.

Målscorere: Trine Knudsen 4, Katrine Larson 4, Sidsel Mejlvang 4, Sofie Alnor 3, Sofia Deen 3, Stine Kristensen 2, Anna Kristensen 1, Marie Aamand 1.

Website Security Test