Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 7. april, 2019

Der er stadig vigtige kampe tilbage i kvalifikationsspillet, inden vi med sikkerhed ved, om vi også i sæsonen 2019/20 er repræsenteret i HTH ligaen.

Men uanset er der blevet arbejdet hårdt på at få sammensat et spændende hold, så vi vil nu og de kommende dage offentliggøre spillere, som næste år vil kæmpe for Skanderborg.

Den første spiller som vi vil præsentere er Nicoline Olsen fra Aarhus United, og som vi gerne vil sige, er en SHEA-pige der vender hjem.

Nicoline har gået 3½ år på SHEA. Nicoline var som 1. års U18 spiller stærkt medvirkende til, at vi i sæsonen 15/16 rykkede op fra 1. division, sæsonen efter rejste Nicoline til Sverige for at spille i den svenske liga, og senest har Nicoline repræsenteret Aarhus United i to sæsoner.

Nicoline passer perfekt ind i det spil, som vi gerne vil spille i Skanderborg, og med hendes erfaring fra ligaen og ungdomslandsholdene bliver hun uden tvivl en stor gevinst for holdet i den kommende sæson.

Hun har i denne sæson været ude med en skade, men vi glæder os til at hjælpe Nicoline tilbage på banen og arbejde med fortsat at udvikle hendes store potentiale. Vi ser frem til at tilknytte endnu en yderst dedikeret spiller til truppen, og elitemiljøet i Skanderborg Håndbold.

Website Security Test