Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 26. april, 2019

Mathilde Neesgaard skifter til Skanderborg Håndbold fra TTH Holstebro.


Vi har i længere tid vidst, at Trine Knudsen ikke fortsatte, og har i den forbindelse jagtet en ny playmaker til den kommende sæson.
Vi var meget tidligt i dialog med Mathilde, og er enormt glade og stolte over at Mathilde valgte Skanderborg, til trods for mange andre tilbud. Mathilde kommer med stor erfaring fra både Ringkøbing Håndbold og senest TTH Holstebro, og bliver uden tvivl en central brik på den kommende sæsons hold.

Mathilde passer perfekt ind i det spil vi ønsker at praktisere, og med hendes overblik og kreative spillestil, vil vi opleve både finurlige indspil til stregen, skud fra distancen og afleveringer der kan bringe fløje og backs i gode positioner.

Vi glæder os meget til at byde Mathilde velkommen.  

Website Security Test