Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2019

Vi er stadig i dialog med både nuværende Skanderborgspillere og interessante spillere fra andre klubber, for at få vores trup komplet til 2019/20 sæsonen.

Det glæder os derfor, at kunne offentliggøre at Stine Baun Eriksen skifter til Skanderborg efter 2 sæsoner i Ringkøbing Håndbold. Stine spiller venstre back og har sine spidskompetencer i sit skud og gennembrud, men med sine hurtige fødder, vil hun også passe godt ind i det hurtige spil, som vi forsøger at praktisere.

Udover erfaringen fra Ringkøbing Håndbold, har Stine spillet to sæsoner hos de tyske mestre Bietigheim. Basen der grundlagde Stine som den håndboldspiller hun er, kan tilskrives talentarbejdet i Randers HK, og i de tidlige ungdomsår det gode ungdomsarbejde i Hornbæk Idrætsforening.  

Stine har i denne sæson været ude med en korsbåndsskade, men er langt i hendes genoptræning, og det forventes hun er klar til at bidrage ved sæsonstart.

Vi byder Stine velkommen til Skanderborg.

Website Security Test