Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 20. april, 2019

Vi har endnu ikke præsenteret bagspillere til den nye sæson, så det vil vi starte med nu. Vi vil starte med to af vores egne akademi elever, Sofia Deen og Stine Kristensen, som begge de seneste sæsoner, også har været en fast del af seniortruppen.

Sofia Deen

Sofia Deen er virkelig en spændende venstre back, som vi har formået at holde på. Med Deens eksplosive mand-mand spil og hurtige skudafviklinger, kan vi få noget rigtig godt angrebsspil op at køre. Med den måde vi gerne vil spille vores spil på, tror vi på, at Sofia i den kommende sæson kan løfte sit spil yderligere. I så fald kan hun blive rigtig giftig, at skulle dække op for vores modstandere.

Stine Kristensen

Vi ved, at vi med Stine Kristensen har forlænget med indbegrebet af en teamplayer. Hun er altid over tabte bolde, og hun har allerede givet sin venstre arm for at kunne bidrage nogle ekstra procenter til holdet. “Det var egentlig ikke sjovt, for Stine kom for et år siden alvorligt til skade med sin skulder, netop i forbindelse med kamp om bolden”. I Stine Kristensen har vi virkelig en spiller der vil give alt hvad hun har, i hver eneste duel. Derudover har Stine sin spidskompetence i mand-mand spillet der gør, at man som forsvarsspiller er nødt til at dække fra allerøverste skuffe, hvis man skal kunne dække Stine op. Vi glæder os til at få iscenesat Stine i de situationer.

Website Security Test