Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 12. april, 2019

Alle positioner er vigtige, men målvogtere på højt niveau betyder altså bare rigtig meget for et hold, så vi er meget stolte over at Monika Kongsgaard har valgt at fortsætte, og at Sophie Amalie Moth har valgt at fortsætte karrieren i Skanderborg. 

Monika Kongsgaard er ikke bare en dygtig målvogter, hun står nærmest i mål for to, hun er nemlig en exceptionelt god målvogtermakker. Monikas samarbejde Anna Kristensen har i indeværende sæson været forbilledligt, og det samme forventer vi det bliver med Sophie Amalie Moth. Monikas erfaring, evne til at læse spillet og hendes gode procenter med det rette forsvar, er én af nøglerne til at fastholde de gode resultater, der er blevet leveret i år. Monikas betydning for holdet må man slet ikke underkende.

Sophie Amalie Moth er 20 år gammel og kommer til Skanderborg efter en sæson i Hadsten håndbold.
Sophie har gennem et par sæsoner markeret sig som en talentfuld keeper i 1. division og vi tror på hun er klar til at tage det næste skridt nu. Sophie er opfostret i det fynske talentcenter i Gudme, og ved derfor hvad det vil sige at begå sig i et elitært miljø. Der er ingen tvivl om det er en enormt seriøs og dedikeret spiller der kommer til Skanderborg, der altid går forrest til træning og knokler hverdag for at blive endnu bedre.  Dernæst vi er helt sikre på at Sophie og Monika kommer til at indgå i et stærkt partnerskab, hvor Sophie uden tvivl vil kunne lære meget af Monika og hendes rutine. 

Website Security Test