Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 11. april, 2019

Position højre fløj – Stine Holm og Amalie Pelzer

Det er næsten med ærefrygt, at vi kan annoncere at Stine Holm har valgt Skanderborg Håndbold i endnu en sæson, og sammen med det helt unge talent Amalie Pelzer, der kommer til fra Bjerringbro FH, kommer de til at udgøre en meget talentfuld duo.  

Stine Holm

Med Stines store træningsdisciplin og talent, er vi sikre på, at hendes fulde potentiale vil blive forløst i den kommende sæson. Stine har en fantastisk kontrafase, som hun qua hendes gode forsvarsspil selv er med til at skabe, og så leverer hun rigtig fine afslutninger fra hjørnet. Stine Holm bliver en afgørende faktor i jagten på point i Ligaen.

Amalie Pelzer er 19 år gammel kommer til Skanderborg Håndbold fra Bjerringbro FH efter denne sæson. 
Amalie har været en af de mest scorende på højre fløj i 1. division i denne sæson, hvor hun står noteret for 75 scoringer i 22 kampe. I Amalie har vi fundet en ung talentfuld fløjspiller. Vi tror på vi kan være med til at løfte Amalie til det næste niveau, hendes forcer ligger i kontrafasen, hvor hun er super hurtig og besidder en god fornemmelse for at “stikke” på det rigtige tidspunkt samt hendes afslutninger. Hun kommer til at passe godt ind i det hurtige og bredde spil Skanderborg praktiserer.  

Website Security Test