Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 9. april, 2019

Position venstre fløj – Sarah Stougaard og Sofie Alnor

Med Sarah og Sofie bliver de tilsammen det skarpeste team, vi kan forestille os, og vi glæder os rigtig meget, til at se dette makkerskab udvikle sig. 

Efter to sæsoner i TTH Holstebro har Sarah Stougaard valgt Skanderborg Håndbold. Sarah kommer med en masse god ligaerfaring fra TTH, og med et indgående kendskab til klubben og mange af spillerne, bliver det helt sikkert et godt skifte for begge parter. Sarah har gode kompetencer på afslutningerne og i særdeleshed kontrafasen. Derudover er hendes gode procenter på straffekast i Ligaen heller ikke at underkende. Vi har derfor store forventninger til Sarahs bidrag. Sarah er endnu en ex-SHEA spiller vender tilbage til Skanderborg.

Med Sofie Alnors forlængelse er vi sikre på, at vi virkelig kan holde et højt topniveau på venstre fløj. Alnor har i år løftet sig til et rigtig højt niveau, og har bidraget med flotte præstationer både i kontrafasen, i forsvarsspillet og ikke mindst med hendes afslutningssikkerhed med et utal af skudvariationer.

Website Security Test