Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pressemeddelelse – Skanderborg Håndbold Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 8. april, 2019

Også til den kommende sæson, kan vi præsentere en fremragende trio på stregen, hvor vi udover Celine Holst som blev præsenteret i søndags, i dag kan fortælle at både Sidsel Mejlvang og Kamilla Bruus fortsætter i Skanderborg.

Sidsel Mejlvang

Folk der kender Sidsel kan kun være enige i, at det virkelig er en ”soldat” vi fastholder i truppen. Sidsels tilgang til hele elitemiljøet er i særklasse. Hendes altid hårde arbejde har gjort hende til en klassespiller i begge ender af banen, der i både træninger og kampe virkelig løfter niveau’et på holdet, uanset om holdet er bagud i kampene eller træningen bare er den mindste smule på vej ned i intensitet. Vi ser meget frem til endnu en sæson med Sidsel.

Kamilla Bruus

Med Kamilla Bruus’ forlængelse får vi en stærk og meget dygtig stregspiller med i teamet. Bruus’ evner til at skabe plads til sig selv i angrebet, samt hendes gode fysik i forsvaret er kompetencer vi glæder os til at få endnu mere ud af til den kommende sæson. Vi er sikre på, at Bruus vil få en fremragende sæson, og med sit spil vil bidrage til, at vi kan løfte vores spil i begge ender af banen.

Website Security Test