Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Point-jagt i Gudme

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2019

Kl. 18.30 iaften spiller herrene kamp nummer 2 i slutspillet, på udebane i Gudme mod grundspillets nummer 2 fra GOG.

Cheftræner Nick Rasmussen er klar i mælet efter nederlaget i første runde mod BSV.

“Vi skal til Gudme og hente point for at holde liv i både puljen og vores egen chance for videre avancement. Intet bliver afgjort endeligt i aften men vi står med meget svære odds hvis det bliver til et nederlag mod GOG”

“Vi skal have fundet os selv rent defensivt i dagens opgør. Vi skal ganske enkelt dække bedre op og vi skal genfinde et bedre samspil mellem målvogtere og forsvar, men det tror jeg også godt vi kan. Vi har trænet på de ting der ikke fungerede mod BSV og jeg er fuld af fortrøstning på den front. Det er ikke det eneste der skal løses, vi skal samtidigt fastholde vores gode offensiv og de gode ting vi længe har præsteret når vi selv har bolden”

“Det er bestemt en spændende opgave vi står overfor, det er en af de sværeste udebaner i landet, men vi har slået GOG begge gange i denne sæson og vi drager til Gudme for at gøre det igen. Selvfølgeligt bliver det en svær opgave men der findes ingen nemme kampe på dette niveau. Vi giver den fuld gas og så må vi se om det er nok”

Kampen starter 18.30 og du kan se optakt fra kl. 18.00

Website Security Test