Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Silkeborg-Voel

Webredaktør, udgivet d. 17. april, 2019

Optakt 5. runde kvalspil, HTH Ligaen, Silkeborg-Voel – Skanderborg Håndbold, onsdag 17/4 kl. 19.00 i Voel Hallen.

Så venter sidste ligaopgave i denne sæson, hvor vi gæster Silkeborg-Voel i deres gamle højborg og hule i Voel Hallen. Kampen er reelt uden betydning for begge mandskaber, da Voel har sikret sig 1. pladsen i puljen, mens sidstepladsen bliver et anliggende mellem Ajax og Randers.

Jeg har kunnet mærke i truppen, at det har frigivet en masse energi, at vi har formået at opfylde sæsonens helt store mål, og alle glæder sig til at brage den af og slutte en på mange måder vild sæson med en masse humørfyldt og godt spil. Man kan næsten ikke ønske sig en bedre hal at spille kampen i, hvor jeg forventer en tætpakket og stemningsfyldt atmosfære.

Silkeborg-Voel er gået ubesejret igennem puljen, og her har specielt Sofie Bæk Andersen og Susann Müller virkelig vist slutspilsniveau. Samtidig har de fået en del spillere tilbage fra skader og mønstrer nu en god bredde og en række sultne og friske spillere. Der venter en tempofyldt kamp, hvor vi har en ambition om at matche Silkeborgs tempo og vil byde dem op til en forhåbentlig god håndboldkamp. Vi glæder os og håber, mange grønne fans vil tage til Voel og krone en fantastisk sæson af med et brag.

Vi ønsker dommere, Silkeborg-Voel og tilskuere en rigtig god kamp!

// Kristian Danielsen

Website Security Test