Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i stort GOG drama

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2019

GOG – Skanderborg Håndbold 29-26 (15-11)

Andet forsøg i slutspillet stod i Gudme mod grundspillets 2. plads fra GOG. Et hold vi har haft et godt tag på i denne sæson med 2 sejre i 2 forsøg. Og lad det være sagt med det samme, det kunne godt have blevet til den tredje sejr i træk, men sådan gik det desværre ikke.

Kampens første 30 minutter blev fatale i dagens opgør på flere parametre. De hvide Skanderborg spillere kom til start med den rette vildskab i øjnene og var tydeligvis klar til at byde hjemmeholdet op til dans. Begge hold startede dog kampen med et par fejl men efter 2 minutter fik GOG bragt sig foran på kampens første straffekast og en dertilhørende udvisning til Lars Skaarup. Undertallet blev dog fightet hjem uden større skader og efter 4 minutter var vi i front med 3-2. 2 yderligere straffekast til værterne og endnu en udvisning bragte dog GOG foran 7-3 efter 9 minutter og Nick Rasmussen valgte en for ham tidlig timeout. Den viste sig at være godt givet ud og midtvejs var stillingen reduceret til en smal 8-7 føring til Nicolej Krickaus tropper.

Ved stillingen 9—8 efter 16 minutter kom Bertram Obling på bane i stedet for Kristoffer Laursen, men ingen af de 2 målvogtere blev noteret for nogle redninger de første 30 minutter, og det var selvfølgeligt medvirkende til at værterne fik for gode betingelser før pausen. Straffekastene fortsatte med at vælte ind til de gule GOG-spillere, og kampens store målsluger Lasse Møller omsatte usvigeligt sikkert alle sine 6 straffekast før pausen, hvor Skanderborg ikke fik tildelt et eneste af slagsen i samtlige 60 minutter.

GOG kom foran faretruende 15-10 efter 28 minutter men Marcus Mørk fik heldigvis reduceret til 15-11 kort før sidste slutfløjt inden pausen. En første halvleg der udviklede sig lidt til et mareridt med de mange straffekast imod og dertil 3 udvisninger mod gæsternes ene advarsel. Ole Erevik fik raget 5 redninger til sin statistik mod vores 0, så det var på mange måder en rædselsfuld første halvleg for Skanderborg, der dog kæmpede forbilledligt og set på halvlegens forløb var det faktisk flot kun at gå til pausen med minus 4 mål.

Niclas Kirkeløkke startede med at bringe GOG yderligere foran 16-11 i første angreb efter pausen men herfra viste Skanderborg hvorfor vi er at finde i årets slutspil og betegnes som årets positive overraskelse. Defensiven stod vel noget at det bedste vi har leveret hele sæsonen og Kristoffer Laursen bakkede flot op med 8 store redninger fordelt over de sidste 30 minutter. Jonas Samuelsson reducerede til 15-16 efter 35 minutter og samme Svenske højrefløj kunne udligne til 18-18 5 minutter senere. Skanderborg spillede fremragende og midtvejs i 2. halvleg var alt stadig helt lige på 20-20.

Et par GOG-udvisninger hjalp desværre ikke rigtigt midtvejs i anden halvleg, hvor specielt Lasse Møller viste sin store klasse i nogle pressede undertals situationer for hjemmeholdet, men efter 50 minutter fik vi bragt os foran med 23-21 og Nicolej Krickau var presset til hans anden timeout i kampen.

De sidste 10 minutter blev en meget hektisk affære hvor begge hold brændte rigtigt mange store chancer. TV Frank Mikkelsen kom på mål for Fynboerne de sidste 20 minutter og han endte som en meget vigtig brik i den endelige GOG-sejr. Sejren kunne have tippet til begge sider de sidste 3 minutter hvor stillingen var 25-25. Skanderborg lavede desværre de fleste fejl i en hektisk udebane kulisse og da Mathias Smed måtte gå den tunge gang til 2 minutters afkøling i de sidste afgørende minutter, afgjorde hjemmeholdet matchen til deres fordel på et par pudsige mål til slut. Skanderborg satsede alt i de døende sekunder men lykkedes ikke med at få vendt kampen til slut.

Kravet for at bibeholde en realistisk chance for en plads i semifinalen var næsten at få point i dagens opgør, og det var uendeligt tæt på at lykkedes. Vi spillede en fantastisk 2. halvleg men desværre var det lige præcist ikke nok til point i dagens opgør. Det var meget små marginaler der skulle være tippet til Skanderborgs side for at vi havde fået vitale point, men vi må erkende at vi for anden kamp i træk ikke lykkedes med point missionen.

Næste opgør er næste tirsdag i Århus kl. 18.30. Her jagter vi videre efter vores første slutspilspoint.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jonas Samuelsson 6, Nikolaj A. Nielsen 5, Lars Skaarup 4, Morten Balling 3, Cornelius Kragh 3, Mathias Bitsch 2, Kristian Bonefeld 1, Mads Kalstrup 1, Marcus Mørk 1.

Målscorer GOG:

Lasse Møller 12, Emil Jakobsen 4, Odinn Rikhardsson 3, Niclas Kirkeløkke 3, Frederik Bo Andersen 3, Jon Andersen 1, Josef Pujol 1, Emil Lærke 1, Frederik Clausen 1.

Website Security Test