Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lokalopgør nummer 4

Webredaktør, udgivet d. 30. april, 2019

I aften kl. 18.30 stiller Skanderborg Håndbold og Århus Håndbold op til lokalopgør nummer 4 af 5 i denne sæson. Det er slutspilskamp nummer 3 for begge mandskaber, der begge er noteret for et rundt nul i tabellen efter de første 2 runder.

Puljens 2 førehold er GOG med 8 point for 3 kampe, hvilket betyder at de nu ER klar til semifinalerne, mens BSV har 5 point efter 3 kampe. Der skal derfor ikke nogen doktorgrad i matematik til for at gennemskue at det er sidste udkald for dagens 2 kompetanter.

Cheftræner Nick Rasmussen forudser en tæt kamp i Ceres Arena, ligesom de 3 tidligere opgør i sæsonen.

“Der ærgrer os voldsomt at vi ikke er lykkedes med at få point i de 2 første slutspilskampe. Vi var skuffet efter BSV kampen og vi var tæt på forbandede over at vi ikke hentede point i GOG, så det er en trup der virkeligt tørster efter at komme på tavlen idag i Århus. Jeg syntes at pilen peger i den rigtige retning for os, specielt defensivt. Og idag får vi virkeligt brug for vores bedste defensive kompetencer når vi skal matche et stærkt skydende Århus hold. Vi skal på godt jysk have hænderne op af lommerne for at stække Henneberg og Læsø m.v. der senest spillede en fantastisk første halvleg mod BSV, men som gik i stå efter pausen.

Jeg tror tilskuerene kan se frem til et brag af en kamp hvor der står mange ting på spil. Det er jo et lokalopgør hvor begge holds spillere meget nødigt vil tabe, og jeg syntes at sæsonens 3 tidligere opgør har været neget jævnbyrdige.

Vi VIL have point på kontoen idag, så vi håber at der er mange der vælger at støtte op om holdet i Ceres Arena idag, jeg kan ihvertfald garantere at vi vil gøre alt for at få klubbens første slutspils point på kontoen”

Website Security Test