Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligadamerne videre i Santander Cup

Webredaktør, udgivet d. 27. april, 2019

Referat Santander Cup, 6. runde, Fredericia HK-Skanderborg Håndbold, 21-34 (10-15)

For allersidste gang i denne sæson trak Skanderborgs ligadamer onsdag aften 25. april de grønne trøjer over hovedet, klar til kamp i Fredericia, hvor det lokale 1. divisionshold ventede i 6. runde af landspokalturneringen.

Ikke mange tilskuere havde fundet vej til hallen i Fredericia, men de, der var der, fik en fin kamp at se, hvor begge hold leverede en god fight og mange fine mål. Det var svært at se, at hjemmeholdet faktisk var endt på tredjesidstepladsen i 1. division og derfor må en tur ned i 2. division i næste sæson.

Sofia Deen gjorde det svært for hjemmeholdet, og hun blev assisteret af et kollektiv, hvor stort set alle kom på måltavlen og koncentreret forsvarsindsats.

Det var fedt og dejligt at slutte af med en sejr, og vi er igen videre i pokalturneringen – det var målet. Jeg synes, vi får spillet kampen i et fornuftigt tempo, og selvom Fredericia hænger fint på, så får vi til sidst knækket dem. Jeg synes faktisk, de spiller en ganske flot kamp med de forudsætninger, de havde, lyder det fra træner Kristian Danielsen, der dermed, sammen med assistenttræner Daniel Rensch Nielsen, fik sat et flot og meget godkendt sidste punktum for deres tid som trænere i Skanderborg Håndbold.

Mange af spillerne fortsætter på ligaholdet i næste sæson, mens det for andres vedkommende var sidste kamp for Skanderborg. Holdet takker af i forbindelse med herrernes slutspilskamp i Fælledhallen den 7. maj mod GOG.

Målscorere for Skanderborg: Mette Brandt 6, Sofia Deen 5, Sidsel Mejlvang 5, Stine Kristensen 4, Katrine Larson 4, Marie Aamand 3, Trine Knudsen 2, Stine Holm 2, Melanie Fuglsbjerg 1, Sofie Blichert-Toft 1, Kristianna Henneberg Joensen 1.

Website Security Test