Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kæmpe DM weekend

Webredaktør, udgivet d. 27. april, 2019

Denne weekend byder på DM finaler for ungdomshold i flere årgange og der er udsigt til en af de rigtige spændende weekender set med Skanderborg briller.

U14 Piger er blandt de sidste 4 hold i Danmark og de skal forsøge at spille medaljer til 8660 i Gudme. Dette sidste U14 DM i historien spilles alle mod alle og Skanderborg starter mod Løgstør HK lørdag kl. 10.45. Senere idag kl. 16.00 venter FIF og søndag kl. 12.30 spilles den sidste kamp mod Køge Håndbold, som kommer som nummer 1 fra Øst.

U16 Drenge og U18 Drenge er til DM stævne i Roskilde, hvor alle sejl er sat til for at lave et DM stævne på højde med det som vi selv arrangerede for 1 år siden. Her spilles efter et andet format, semifinaler lørdag og finaler og bronzekampe søndag.

U16 Drengene skal møde DM debutanterne fra Gunslevholm Efterskole, som hører hjemme på Nordfalster og som kommer med stor opbakning på lægterne i Roskilde. Kampen spilles kl. 11.00. Den anden semifinale står mellem GOG og Vejle Idrætsefterskole.

U18 Drengene skal op imod Oure I.E. HK som er 2. holdet fra GOG og som kvalificerede sig som nummer 2 i Øst ligaen, efter en meget omdiskuteret sejr over GOG 1 i næstsidste runde. Den anden semifinale står mellem GOG og HF Mors. Skanderborg spiller sin semifinale kl. 13.00.

Derudover deltager både U12 Piger og U12 Drengene i det uofficielle DM i Hvidovre.

Som noget nyt kan man live streame alle kampe fra de officielle DM kampe på følgende link:

https://sidecourt.live/?fbclid=IwAR3tdzBP51Uhe23zsl6egqYEdTcD7YL5P1P-e9CKijTRnqsrmidefECmAlU

U14 Piger Skanderborg Håndbold Jyske Mestre
Website Security Test