Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fin afslutning på en utrolig sæson

Webredaktør, udgivet d. 18. april, 2019

Referat Kvalspillet, HTH Ligaen Silkeborg-Voel Håndbold -Skanderborg Håndbold 34-28 (14-12)

I en pakket Voel-hal onsdag aften kom hjemmeholdet hurtigt foran, og efter 18 minutter var Skanderborg bagud 7-11. I løbet af fire minutter lykkedes det dog at udligne til 11-11, men foran kom de aldrig.

Efter pausen var hjemmeholdet igen oppe i toptempo og var snart foran 19-14. Det krævede en Skanderborg-timeout efter fem minutter, men lige meget hjalp det, og tre minutter senere var hjemmeholdet foran med otte.

Anden Skanderborg-timeout kom efter et kvarter, og herefter kom gæsterne igen tættere på, men aldrig tættere end fire mål.

Trods nederlaget er Skanderborgs træner godt tilfreds med sit hold.

Det var fedt at spille i sådan en flot kulisse i en egentlig betydningsløs kamp, men begge hold gav den gas. Vi har problemer med at matche Silkeborgs kontrafase, og selvom vi prøvede lidt forskelligt, så fik vi aldrig rigtig sat grus i maskineriet, siger Kristian Danielsen.

Jeg synes, vi i store dele af kampen spiller ganske fint angrebsspil, med både gode individuelle præstationer, men også gode og gennemspillede angreb, hvor vi får spillet vores strege og fløje gode. Jeg er godt tilfreds med vores udtryk, som var tilbage på vores normale standard. Hvis vi skulle have været tættere på sejren, skulle vi have kunnet dæmme bedre op for deres kontrafase, minimeret scoringer i tomt mål og have været en tand skarpere på vores afslutninger på Stine Bonde, som stod flot. Vi er kommet igennem denne sæson med et flot resultat og mange flotte præstationer, og nu skal det fejres, tilføjer han.

Holdet spiller faktisk en sidste kamp, nemlig 6. runde af Santander Cuppen torsdag 25. april mod Fredericia HK 1. div. i Thansens Arena kl. 19.30.

Målscorere: Trine Knudsen 6, Stine Holm 6, Sidsel Mejlvang 6, Sofie Alnor 4, Mette Nielsen 3, Sofia Deen 2, Katrine Larson 1.

Website Security Test