Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3. kvalifikationskamp

Webredaktør, udgivet d. 9. april, 2019

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – EH Aalborg, onsdag 10/4 kl. 19.00 i Fælledhallen.

Velkommen indenfor i sæsonens sidste hjemmekamp i kvalifikationsspillet, hvor vi skal op imod gæsterne fra EH Aalborg. Det begynder at spidse til i tabellen, hvor vi dog med 1 point kan sikre, at vi i næste sæson også kan kalde os ligahold. EH Aalborg åbnede rækken ved at slå Ajax i første kamp, og som oversidder i runde 2 er det blot deres anden kamp, hvor en sejr vil lægge et gevaldig pres på Ajax og Randers, men EH Aalborg skal formentlig ud og finde yderligere point for at undgå at komme i nedrykningsspil.

 Kampene mod EH Aalborg er altid utrolig intense, og i grundspillet var vi både heldige og gode og kunne i begge opgør trække os sejrrigt ud, dog med mindst mulig margin på ét mål. Begge hold har et stort kendskab til hinanden, da mange af spillerne går igen fra opgørene i sidste sæson i 1. division, og EH Aalborgs helt store profil, Laura Damgaard, tidligere har trådt sine sko i Skanderborgfolden. Hun har tidligere voldt os store problemer, og vi har haft held med og været nødsaget til en mandsopdækning. Jeg forventer et utroligt taktisk opgør, og så viser historikken jo, at det nok bliver ganske intenst, afslutningen bliver nervepirrende, og der venter en rigtig god håndboldkamp. Vi glæder os og har først og fremmest en ambition om at vaske den seneste hjemmekamp mod Ajax væk og levere på vores og Skanderborgs manér!

 Vi ønsker dommere, EH Aalborg og tilskuere en rigtig god kamp! Der er gratis entré!

// Kristian Danielsen

Website Security Test