Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2. Kvalifikationskamp

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2019

Optakt 2. kvalkamp, Skanderborg Håndbold – Ajax København, fredag 5/4 kl. 19.00 i Fælledhallen

Så er det tid til første hjemmekamp her i kval-spillet, hvor vi skal byde vores gæster fra Ajax København velkommen. Et stærkt hold, som på mange områder ligner os meget, og som har voldt os store problemer i de to kampe i grundspillet. Ajax var klart bedst i den første kamp på Fælleden, mens kampen var mere tæt i det seneste opgør, men begge point gik i sidste ende til København.

Ajax’ spil er båret af et stærkt kollektiv, som spiller disciplineret med fart, dækker hårdt op og har en god målvogter i Sarah Nørklit som sidste skanse. Den rutinerede Cecilie Woller dirigerer angrebsspillet og afgør ofte nøglesituationerne, så det er hende, vi skal holde ekstra øje med, sammen med Anne Tolstrup på højre fløj og den fysisk stærke Simone Pedersen på stregen, som er et omdrejningspunkt i begge ender af banen.

Med vores sejr over Randers i den første kvalkamp har vi skabt et lunt udgangspunkt i tabellen, mens Ajax tabte vitale point mod EH Aalborg, og de har derfor lidt kniven for struben i dagens kamp. Vi kan med point i dagens kamp definitivt sikre os overlevelse, så jeg tror, der venter en utrolig intens kamp, hvor begge mandskaber tager den til det yderste for at hive point hjem. Vi jagter point og revanche, og da der forhåbentlig kun er to hjemmekampe tilbage i sæsonen, hvoraf denne er den ene, så kom og støt pigerne, og giv den gas på lægterne!

Vi ønsker dommere, Ajax København og tilskuere en rigtig god kamp! Gratis entré!

/Kristian Danielsen

Website Security Test