Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 Grønne DM-finaler søndag

Webredaktør, udgivet d. 27. april, 2019

Skanderborg Håndbold har igennem historien stolte traditioner på ungdomssiden med hele 13 DM Guld, 10 DM Sølv og 4 DM Bronze medaljer.

Imorgen søndag har vi allerede sikret os 2 yderligere medaljer af minimum sølv, da både U14 Piger og U16 Drenge imorgen spiller DM finaler.

U14 Pigerne spiller i Gudme og her spiller de 4 hold alle mod alle. Skanderborg startede dagen i overbevisende stil mod Løgstør, nummer 2 fra Jylland. Sejren blev på hele 28-19. I dagens anden kamp blev der mere spænding mod FIF fra øst kredsen. Pigerne fik bragt sig i vinderposition mod slutningen foran 25-19 men så gik der lidt gummiben i det hele og FIF var tæt på at komme helt op i en hæsblæsende afslutning. Slutresultatet blev dog en grøn sejr på 25-24 og dermed 4 dejlige point på kontoen. Køge Håndbold venter i søndagens finale, og pigerne fra Søren Strygers nuværende hjemby kommer med 3 point til den sidste og afgørende kamp mod vore piger. Dermed er DM guldet i hus til Skanderborg med minimum uafgjort, men der venter en vanvittig spændende kamp først, som starter kl. 12.30 i Gudme.

U16 Drengene spiller i Roskilde efter Final4 formatet, med semifinaler lørdag og finale/bronze kamp søndag.

De grønne knægte vandt en storsejr på hele 32-18 over DM debutanterne fra Gunslevholm HK, som er en efterskole på Nordfalster. Vi fik fat i U16 træner Mikkel Voigt her til aften.

“Vi spiller faktisk ikke nogen god kamp i dagens semifinale selvom resultatet kunne tyde på det. Vi spillede lidt forkrampet og der var flere af spillerne som tydeligvis lige skulle vænne sig til den store virak i sådan et DM stævne. Mange af drengene har aldrig prøvet at spille noget så stort som dette, så jeg håber at premiere nerverne er væk inden morgendagens finale mod GOG. Det bliver en helt anden kamp mod de 2 bedste U16 hold i Danmark. GOG spillede rigtigt godt i dagens sejr over Vejle Idrætsefterskole så der er lagt op til en rigtig håndbold lækkerbisken imorgen kl. 13.00 i Roskilde”.

U18 holdet klarede sig derimod ikke igennem semifinalen med samme held. Et skadesramt U18 hold måtte se sig slået med 27-25 af Oure efter et tæt opgør, hvor modstanderne ganske enkelt var skarpere på dagen. Mikkel Voigt var også på bænken i dette opgør og havde følgende kommentarer.

“Det var en rigtig ærgerlig oplevelse idag. Holdet er blevet meget smalt på grund af nogle uheldige skader op til DM, men vi havde alligevel håbet at kunne spille os i finalen. Vi må bare erkende at der var for få spillere der ramte dagen idag og med de få udskiftningsmuligheder vi havde, så havde vi behov for at næsten alle mand spillede på top. Det gjorde vi ikke og jeg har lidt ondt af drengene der virkeligt har kæmpet for deltagelse i denne weekend. Vi får en svær bronzekamp imorgen mod HF Mors, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at få sæsonen sluttet godt af”.

U18 Bronze kampen spilles kl. 11.00.

Året var 2012 – 2 x U16 Guld i Gudme
Website Security Test