Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P tabte vigtig kamp i Horsens

Tom Kristensen, udgivet d. 11. marts, 2019

U18-piger liga: Horsens HK – Skanderborg Håndbold 27-22 (10-10)

Kampen mod Horsens HK var en vigtig kamp, men Skanderborg-pigerne formåede ikke rigtig at komme ind i kampen, selv om første halvleg endte uafgjort 10-10. Horsens målmand gjorde et godt stykke arbejde, men samtidig var Skanderborg-spillerne ikke skarpe som sædvanligt i deres afslutninger.

Der blev også forsøgt med 7-6 spil, men her blev bolden tabt et par gange med en efterfølgende scoring på tomt mål af Horsens, hvilket rammer dobbelt hårdt.

”Brændte afslutninger var, desværre igen, et tema torsdag aften i Horsens,” sagde træner Peter Jagd efter kampen. ”Horsens startede helt som ventet i et offensivt forsvar, som vi hurtigt fandt løsninger på: Både med overgangsspil, duelspil og 7 v 6 var pigerne omstillingsparate og fik spillet sig til store chancer. Desværre manglede vi sikkerheden i afslutningerne, og måtte derfor gå til pause med 10-10.”

”Anden halvleg startede skidt, hvor jeg nok må erkende, at jeg taktisk for længe tog nogle for store chancer” erkender Peter. ”Derfra hang vi efter hele halvlegen, og var desværre ikke i stand til at dække efter de aftaler, vi havde lavet inden kampen. Derfor fik vi aldrig lukket hullet, og måtte tage slukøret hjem med et nederlag,” slutter Peter.

Så alt i alt en kamp, der hurtigst muligt skal glemmes, så vi kan se videre mod de sidste tre kampe i puljen mod hhv .Randers Hk, Silkeborg-Voel KFUM og Aarhus United.

Den første af disse kampe er søndag den 3. marts kl. 18.30 på hjemmebane.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Emma Thatt 5, Sofie Schelde 4, Majken Hedegaard 4, Maria Pedersen 3, Stinna Benfeldt 3, Josefine Thorsted 2 og Emilie Bech 1

Website Security Test