Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne sluttede af med sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 19. marts, 2019

U18-piger liga: Skanderborg Håndbold – Århus United 24-22 (15-13)

Sidste turneringskamp for Skanderborgs U18-piger blev en blandet affære.

Skanderborg kom som ventet i front fra starten af kampen, men det vendte 10 minutter inde i kampen, hvor Århus tog føringen og var foran med op til fire mål i det næste kvarter.

Skanderborg-pigerne fik dog fat i kampen igen og kunne gå til halvleg med en føring på to mål.

2. halvleg blev målfattig og med mange til tider mærkelig udvisninger og den endte uafgjort, så de to point kom i hus.

Træner Peter Jagd sagde efter kampen: ”Vi er rigtig glade for at kunne slutte af med en sejr i årets sidste Ligakamp. Efter lidt startvanskeligheder, tekniske fejl og et returløb under niveau, genfandt vi heldigvis rytmen lige før pausen, og kunne gå fra 8-11 til 15-13 ved pausen.

I 2. halvleg følte vi os relativt meget i kontrol, selvom vi i perioder kæmpede med at lave mål. Først til sidst kommer Aarhus lidt igen, men for tredje kamp i træk viser vi overskuddet og overblikket til sidst, og kan endnu en gang gå sejrrigt fra banen.

Selvom vi stadig har en matematisk chance for at få et DM Final4-stævne, så må vi nok forberede os på, at vi har spillet den sidste betydningsfulde kamp som hold. Den næste måned går med individuel og fysisk træning inden vi slutter sæsonen med en tur til Hamborg,” slutter Peter.

Efter jul er det blevet til fem sejre, en uafgjort og fire tabte kampe, så nu skal der mirakler og superspil af Randers HK til i deres to sidste kampe, hvis Skanderborg skal ende på en 2. plads.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Majken Hedegaard 8, Emma Thatt 4, Stinna Benfeldt 3, Maria Pedersen 3, Josefine Thorsted 3, Sofie Schelde 2 og Ida Bøje Gerdes 1

Website Security Test