Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene vandt topkampen mod Mors

Tom Kristensen, udgivet d. 25. marts, 2019

Skanderborg – Mors u18 D liga 28-21 (13-11)

Skanderborg leverede sæsonens mest overbevisende indsats, da de hjemme slog Mors 28-21 efter en stærk holdindsats. Skanderborg fik en god start på kampen. Særligt i defensiven blev der arbejdet meget koncentreret med god kommunikation og kontant afregning, når de store Mors drenge forsøgte at komme på skudhold. Skanderborg stod som en mur og havde godt fat i både Mads Hoxer og Mikkel Damgaard på stregen. I angrebet måtte Skanderborg endnu engang konstatere, at Mors er stærke i deres centrale defensiv, men da de grønne øgede tempoet og begyndte at køre ud i banen gav det flere angrebsåbninger. Holdene kunne gå til halvleg med en Skanderborg føring på 13-11.

Kun 4 min. inde i anden halvleg måtte Thor Christensen udgå med sin tredje 2 min. udvisning. Det kunne være blevet dyrt for Skanderborg, men Christian CJ Jacobsen tog over på stregen og fik i forsvaret markeret sig med flere gode tacklinger. Mors virkede igennem anden halvleg mere og mere som et hold, der ikke troede på 2 point, mens Skanderborg var sultne efter revanche og gradvist udbyggede føringen. Holdet er plaget af en del skader i bagkæden og det betød debut allerede i første halvleg til U16 spiller Lukas Goller, der er endnu et spændende SHEA talent. Goller faldt godt ind i spillet og leverede en imponerende indsats med 7 scoringer i kampen på lige så mange forsøg. Også på højre back viste Oliver Refsgaard et godt drive ligesom Tobias Nordahl leverede en vigtig klassekamp i målet med adskillige 100% redninger. Efter 60 min. og en solid holdindsats kunne Skanderborg trække sig som kampens vinder med cifrene 28-21.

Sæsonens sidste kamp spilles mod Esbjerg på udebane søndag den 31. marts kl 1700. Vinder drengene den kamp, ender de som nr 1 i ligaen. 

Målscorer Skanderborg: Magnus Haubro 9 (2), Lukas Goller 7, Oliver Juhl Refsgaard 4, Lukas Eichwald 3, Jakob Villemoes Larsen 2, Benjamin Jørgensen 1, Christian Jacobsen 1, Mads Sejrsen 1. 

Website Security Test