Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene klar til DM

Tom Kristensen, udgivet d. 21. marts, 2019

U18D Liga Skanderborg – BSV 25-23 (12-11)

U18 drengene skal til DM. Det blev slået fast i tirsdagens nervepirrende opgør i Orangeriet, hvor Skanderborg efter en tæt kamp slog lokalrivalerne fra BSV med 2 mål. Kampen var grundlæggende en smule nervøst spillet og præget af flere tekniske fejl på begge sider – men der var også meget på spil for de grønne drenge, der med en sejr kunne sikre sig en DM billet. Skanderborg kom bedst fra start, ikke mindst på grund af flere 100% redninger af Tobias Nordal, der igen leverede en god præstation i målet. Herefter begyndte nervøsiteten dog at præge spillet. Skanderborg brændte en del afslutninger, mens BSV brød det grønne forsvar, der ikke helt kunne finde recepten. Kampen bølgende frem og tilbage, uden at nogen af holdene fik trukket afgørende fra, selvom Mikkel Hansen tog stort ansvar og viste god timing i sit angrebsspil. Stilingen var ved halvleg 12-11 til Skanderborg. 

Skanderborgs bagkæde har flere langtidsskader og holdet havde derfor til aftenens kamp lånt U16 spiller Thomas Arnoldsen, som i høj grad satte sit aftryk på anden halvleg med 6 scoringer. Skanderborg førte igennem hele anden halvleg med 1-2 mål. Defensiven blev justeret og stod stærkere, så flere gange troede man, at nu fik holdet skabt afgørende afstand, men BSV blev ved med at hænge på og skabe spænding. I de få perioder, hvor der blev spillet bredt, fungerede de grønne klart bedst, men kampen var generelt præget af nervøsitet og solopræstationer. Til trods for en BSV slutspurt i kampens sidste minutter, fik Mads Sejrsen sat et grønt punktum med sin scoring til kampens slutcifre 25-23 og DM var en realitet. Søndag den 24. marts kl. 12.05 er der topopgør i Orangeriet, når Skanderborg møder Mors, der fører puljen og som vi har en revanche til gode hos.

Målscorer Skanderborg:

Thomas Arnoldsen 7, Magnus Haubro 5, Mikkel Hansen 5 (1), Lukas Eichwald 3, Oliver Juhl Refsgaard 2, Thor Christensen 2, Mads Sejrsen 1.

Website Security Test